Перше засідання Вченої ради ЦНТУ


02 жовтня 2024
30 вересня в Центральноукраїнському національному технічному університеті відбулося перше засідання Вченої ради у новому навчальному році.

Засідання розпочалося з вітальних слів та вручень подяк студентам ЦНТУ, які брали участь у бойових діях в складі Збройних Сил України, захищаючи нашу Батьківщину.

Відбулося нагородження збірної команди ЦНТУ з легкої атлетики, яка посіла друге місце на обласних змаганнях серед закладів вищої освіти. Нагороди вручив начальник Кіровоградського обласного відділення Комітету з фізичного виховання та спорту МОН України Олександр Шевченко.

Почесні нагороди отримали співробітники університету. Геннадія Філімоніхіна нагороджено грамотою Кіровоградської обласної ради та почесною грамотою ЦНТУ. Микола Босий отримав почесну грамоту від університету. Міністерство освіти і науки України висловило подяку Олександру Сірікову, Юрію Бондарчуку та Віті Резніченко за їхній вагомий внесок у розвиток освіти.

Вчена рада одноголосно підтримала присвоєння вченого звання доцента кафедри деталей машин та прикладної механіки Любові Олійніченко.

Про результати прийому на І курс університету, Кропивницького інженерного та Світловодського політехнічного фахових коледжів університету в 2024 році та завдання з вдосконалення інформаційно-профорієнтаційної роботи на 2024 - 2025 навчальний рік доповіли Андрій Тихий, Микола Сторожук та Михайло Рудич.