Зустріч здобувачів ЦНТУ з представниками патрульної поліції Кіровоградської області


05 жовтня 2024
2 жовтня в Центральноукраїнському національному технічному університеті відбулася зустріч здобувачів з представниками патрульної поліції України в Кіровоградській області.

ЦНТУ продовжує підтримувати ініціативи, що сприяють розвитку професійної орієнтації здобувачів і допомагають молоді робити впевнений крок до успішного майбутнього. 2 жовтня в Центральноукраїнському національному технічному університеті відбулася зустріч здобувачів з представниками патрульної поліції України в Кіровоградській області. Захід мав на меті ознайомити молодь із роботою патрульної поліції та можливостями працевлаштування в цій сфері.

Під час зустрічі поліціянти детально розповіли про специфіку своєї професії, основні обов’язки патрульних і важливість їхньої ролі в забезпеченні громадського порядку та безпеки. Особливу увагу приділили етапам відбору та процесу вступу на посаду у патрульну поліцію. Вони поділилися інформацією про вимоги до кандидатів, необхідні навички та професійні якості, що цінуються в правоохоронних органах.